Projectbureau in De Huyskamer

Je kunt het bijna niet gemist hebben! Naast de huisartsenpraktijk aan de Kristallaan staat ook het kantoor van projectteam Broekgraaf. De buitenkant is beschilderd met een opvallende, kleurrijke interpretatie van het Broekgraaf-thema door de Leerdamse graffitikunstenaar Daniel Versluis.

Echt een huiskamer

Het kantoor is door het Leerdamse Van der Wal Interieurs sfeervol ingericht als een echte huiskamer, waardoor iedere bezoeker direct ervaart hoe het is om in de wijk te wonen. Bovendien is er een bijzondere glazen watervallamp ontworpen door de Glasblazerij. De glashistorie van Leerdam heeft een prominente plek in de nieuwe wijk en dan kan een glazen kunstwerk natuurlijk niet ontbreken!

Heb je een vraag of opmerking?

In De Huyskamer werkt het projectteam aan de ontwikkeling van de wijk. Makelaars komen hier samen met nieuwe kopers en organiseren (verkoop-)evenementen voor nieuwe projecten. Je bent welkom om deze te bezoeken. Heb je een vraag of opmerking over de ontwikkeling van de wijk of de bouwwerkzaamheden? Loop gerust eens binnen wanneer het team aanwezig is. Tref je ons niet, dan kun je uiteraard ook per mail bij ons terecht via info@broekgraaf.nl of gebruik de speciale Broekgraaf Buurtapp.