Huisartsenpraktijk De Wiel geopend

Sinds afgelopen maand meld je je voor medische zorg bij Huisartsenpraktijk De Wiel in Broekgraaf. De eerste consulten vonden afgelopen week plaats in de nieuwe praktijk aan de Kristallaan. Dokter Noppe biedt met haar team een breed pallet aan medische verzorging.

De 4 huisartsen helpen u bij acute medische problemen en voeren kleine chirurgische ingrepen uit. Bovendien biedt de praktijk ondersteuning aan chronische patiënten met diabetes, hart- en vaatziekten, astma en COPD. Ook is er aandacht voor ouderenzorg, fysiotherapie, gezinscoaching en diëtiek en worden patiënten begeleid op psychisch vlak ter verbetering van de geestelijke gezondheid. Bijzonder is dat je in de praktijk in Broekgraaf vanaf deze maand ook op zaterdagochtend terecht kunt voor een spreekuur.

De vestiging van Dr. Noppe aan de Kristallaan is van tijdelijke aard. Naar verwachting verhuist de praktijk na die tijd naar een gebouw in Broekgraaf waarin meerdere disciplines gehuisvest worden in een gezondheidscentrum.

Wil je je inschrijven als patiënt of heb je vragen aan het team van Dr. Noppe? Bezoek dan de website voor meer informatie.