Eigentijdse architectuur op het Eiland van Leede

Volgens Synchroon, die het Eiland van Leede ontwikkelt, is dit hét plekje waar veel mensen op wachten. Dat komt door de ligging aan de ecologische zone, met uitzicht op groen en water, maar ook de eigentijdse architectuur mét en zonder veranda en hele mooie lichtval. Je woont hier in een rustig en eigen buurtje waarvan de woningen ook door het ontwerp van de architecten van Mulleners en Mulleners verbonden zijn met de omgeving?

Op het Eiland van Leede komen in het komend jaar 56 ruime, alzijdige woningen die uitkijken over de ecologische zone. Er is ook een letterlijke doorgang naar de natuur via een bruggetje over het water, waardoor je in no-time in het groen staat. De architecten zijn onder andere geïnspireerd geraakt door het groen in de omgeving. Zij laten dat ook terugkomen in het ontwerp van de buitenruimte, dat de biodiversiteit stimuleert. Door het centraal gelegen parkeerbos zijn de straten in de buurt vooral voor bestemmingsverkeer. Hierdoor ontstaat er dus rust en meer ruimte voor de kinderen om te spelen!

De verkoop start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021. Op de projectwebsite vind je nu al meer informatie. Of maak eens een afspraak met de makelaars: Van Ekeren Kuiper in Leerdam of De Keizer in Nieuwegein. En hier vind je de nieuwsbrief van december!

Heb je je al wel ingeschreven, maar nog niet je voorkeuren doorgegeven? Dit kan in de maand januari alsnog!