Projecten in Broekgaaf

Ben je opzoek naar een plek om jouw woondroom te verwezenlijken? In Broekgraaf kun je terecht welke droom je ook hebt.
Zoek je een leuke tweekapper? Ga je liever helemaal zelf aan de slag om zo de woning te creëren die je maar nergens kunt vinden?
Of toch liever een leuk appartement, koop of huur.

Klik op de diverse projecten op de kaart en ontdek hoe veelzijdig Broekgraaf is!

Overzichtskaart Broekgraaf

Vrijstaande woning op het Eiland

Zie jij jullie al wonen op het allerlaatste plekje van het Eiland? In deze prachtige luxe notariswoning die gebouwd wordt op een perceel aan het water. Gezellig met vrienden eten of borrelen aan het water. Bouw hier samen met Thuis in Wonen een heerlijk ruime woning die nog helemaal kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen, maar waar je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Wat een luxe!

Ontwikkelaar: Thuis in Wonen
Projectwebsite: www.funda.nl/vrijstaande-woning-op-het-eiland
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars & Mutters Makelaardij

 

Vrije kavel Kristallaan

Het eerste deel van de wijk is bijna voltooid, maar er zijn nog een paar unieke plekjes te koop waar jij helemaal zelf kunt bepalen hoe jouw huis eruit komt te zien. Deze kavel ligt aan het water en op een steenworp afstand van de ecologische zone. Zie jij jezelf al borrelen op de steiger met uitzicht op de Broekgraaf? Op dit kavel is altijd wel een plekje in of juist uit de zon te vinden. Kom snel langs en bekijk hoe jouw droomhuis in Broekgraaf zou kunnen passen!

Ontwikkelaar: Zelfbouw
Projectwebsite: www.funda.nl/kavel1.8
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars & Mutters Makelaardij

Kristallaan II (fase 1)

Aan de Kristallaan zijn onlangs de eerste tien tweekappers in verkoop gegaan in het project met de naam Kristallaan II. Deze ruime woningen met groot woonoppervlak worden gebouwd op grote percelen en zijn gelegen aan de Kristallaan die onderdeel is van de groene corridor die door Broekgraaf loopt. Bij het ontwikkelen van dit plan is nadrukkelijk gekozen voor kwaliteit, wooncomfort en ruimte. Zowel in de woning als daarbuiten.

Woningen: Van €375.000 tot €467.500 v.o.n.
Ontwikkelaar: Bunnik Projecten Bouw
Projectwebsite: bunnik-projekten.nl
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars

Alle details van dit project vind je op de projectsite!

Vrije kavel Kristallaan

Woon jij straks op de hoek van de statige, lommerrijke laan door Broekgraaf? Dit unieke plekje is nog beschikbaar. Jij kunt hier je eigen droom waarmaken. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw een woning die precies past bij jouw wensen in een ruime, groene en waterrijke wijk. De ecologische zone en de natuur van het Groene hart letterlijk op een steenworp afstand, maar ook alle gemakken van de stad. Zie jij jezelf al wonen in Broekgraaf?

Ontwikkelaar: Zelfbouw
Projectwebsite: www.funda.nl/kavel1.9
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars & Mutters Makelaardij

Kristalpark

Vrij wonen in Leerdam in een eigentijdse woning of in een luxe appartement?
In dit nieuwbouwproject binnen plan Broekgraaf worden 12 parkwoningen en 24 luxe appartementen gerealiseerd. De woningen hebben een markante architectuur en verspringen qua hoogte doordat ze in 2 of 3 lagen zijn gebouwd.
De appartementen zijn licht en ruim en voorzien van een luxe afwerking.

Interesse in dit project? Bezoek voor meer informatie de website van Kristalpark

 

De Glasmeesters (huur)

In de Oostelijke ‘Broekgraafzone’ gaat rond de zomer gestart worden met de bouw van twee complexen met zogenaamde Parkappartementen. Dit complex bestaat uit 5 woonlagen waarin 21 huurappartementen komen. De appartementen zijn energieneutraal, met onder andere extra goede isolatie en zonnepanelen. Zie jij jezelf ook al zitten op je eigen dakterras? En heb jij wel oren naar een woning in dit park in Broekgraaf? Er zijn volop woningen, dus voor ieder wat wils! Meld je alvast aan voor een huurappartement via de website voor verhuren, zodat je op de hoogte gehouden wordt van de vorderingen.

Woningen: 21 appartementen
Ontwikkelaar: Crossing Borders Develoment
Projectwebsite: broekgraafzone.nl
Huren: broekgraafzone huur

Alle details van dit project vind je op de projectsite!

De Glasmeesters 2 (koop en huur)

In de Oostelijke ‘Broekgraafzone’ gaan nog twee complexen met zogenaamde Parkappartementen gebouwd worden. Eén met 17 koopappartementen en één met 21 huurappartementen. Zo komen er in totaal vier woonunits. De appartementen zijn energieneutraal, met onder andere extra goede isolatie en zonnepanelen. Zie jij jezelf ook al zitten op je eigen dakterras? En heb jij wel oren naar een koopwoning in dit park in Broekgraaf? Informeer dan eens bij de makelaar naar de beschikbaarheid! Voor de huurwoningen kun je je ook alvast aanmelden op de speciale website.

Woningen: 17 koopappartementen, 21 huurappartementen
Ontwikkelaar: Crossing Borders Develoment
Projectwebsite: broekgraafzone.nl
Makelaar: Van den Berg Makelaars
Huren: broekgraafzone huur

 

 

De Glasmeesters (koop)

In de Oostelijke ‘Broekgraafzone’ gaat rond de zomer gestart worden met de bouw van twee complexen met zogenaamde Parkappartementen. Dit complex bestaat uit 5 woonlagen en daarin komen 17 koopappartementen. De appartementen zijn energieneutraal, met onder andere extra goede isolatie en zonnepanelen. Zie jij jezelf ook al zitten op je eigen dakterras? En heb jij wel oren naar een woning in dit park in Broekgraaf? Dat komt goed uit, want de verkoop van nog eens 17 appartementen is onlangs gestart! Informeer eens bij de makelaar naar de beschikbaarheid.

Woningen: 17 appartementen
Ontwikkelaar: Crossing Borders Develoment
Projectwebsite: broekgraafzone.nl
Makelaar: Van den Berg Makelaars

Alle details van dit project vind je op de projectsite!

Vrije kavels voor de waterliefhebber

Er zijn nog enkele kavels te koop in dit plot aan de ecologische zone. Zie je al voor je hoe jouw toekomstige woning straks uitkijkt over de natuur van Het Groene Hart? Hoe de kinderen of kleinkinderen op ontdekkingsreis gaan in het groen of langs het water? Heerlijk rustig gelegen aan de rand van de wijk, maar wel dichtbij alle gemakken van de stad. De soepele welstandsnormen bieden veel ruimte om er helemaal een eigen draai aan te geven. Je kunt hier jouw woondroom werkelijkheid laten worden. Onderzoek wat de mogelijkheden zijn en droom straks in Broekgraaf!

Woningen: 7 vrije kavels variërend van 409 – 712 m2
Ontwikkelaar: Zelfbouw
Projectwebsite: Funda
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars & Mutters Makelaardij

Vrije kavels voor de waterliefhebber

Er zijn nog kavels te koop in het plot aan de ecologische zone. Zie je al voor je hoe jouw toekomstige woning straks uitkijkt over de natuur van Het Groene Hart? Hoe de kinderen of kleinkinderen op ontdekkingsreis gaan in het groen of langs het water? Heerlijk rustig gelegen aan de rand van de wijk, maar wel dichtbij alle gemakken van de stad. De soepele welstandsnormen bieden veel ruimte om er helemaal een eigen draai aan te geven. Je kunt hier jouw woondroom werkelijkheid laten worden. Onderzoek wat de mogelijkheden zijn en droom straks in Broekgraaf!

Woningen: 5 vrije kavels variërend van 409 – 712 m2
Ontwikkelaar: Zelfbouw
Projectwebsite: Funda
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars & Mutters Makelaardij

Vrije kavels voor de waterliefhebber

Er zijn nog  kavels te koop in het plot aan de ecologische zone. Zie je al voor je hoe jouw toekomstige woning straks uitkijkt over de natuur van Het Groene Hart? Hoe de kinderen of kleinkinderen op ontdekkingsreis gaan in het groen of langs het water? Heerlijk rustig gelegen aan de rand van de wijk, maar wel dichtbij alle gemakken van de stad. De soepele welstandsnormen bieden veel ruimte om er helemaal een eigen draai aan te geven. Je kunt hier jouw woondroom werkelijkheid laten worden. Onderzoek wat de mogelijkheden zijn en droom straks in Broekgraaf!

Woningen: 6 vrije kavels variërend van 409 – 712 m2
Ontwikkelaar: Zelfbouw
Projectwebsite: Funda
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars & Mutters Makelaardij

Generaties lang woongeluk!

Nieuw in verkoop, per 22 november 2018! Ruime, duurzame woningen met een grote diversiteit: van vrijstaand geschakeld, twee-onder-één-kap, tot hoekwoningen mét en zonder dwarskap en tussenwoningen in diverse breedtes. De woningen vallen op door hun bijzondere architectuur met overhellende kappen en zijn energieneutraal, gasloos en voorzien van PV panelen op de dakvlakken. Met een woning in De Reiger ben je dus klaar voor de toekomst. Vind hier jouw woongeluk!

Woningen: 18 woningen: woonoppervlak 120-164 m2, een aantal met parkeren op eigen terrein
Ontwikkelaar: NCB Projectrealisatie
Projectwebsite: dereigerleerdam.nl
Makelaar: Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars & De Keizer makelaarsgroep

Wil je meer weten over de projecten die in verkoop zijn?
Klik op de witte bolletjes voor meer informatie.