Woonwensen-enquête

De eerste fase van het project Kwartshove gaat in maart in verkoop. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Kwartshove je te bieden heeft? Neem deel aan de speciale enquête, waarin verschillende thema’s aan bod komen, zoals woningtypes, duurzaamheid en woning criteria.

Nieuwe plannen

De verdere uitwerking van de plannen voor Kwartshove fase 2 biedt nog volop ruimte om rekening te houden met de woonwensen van de toekomstige bewoners. In het plan komen, rondom een centraal gelegen park, energiezuinige woningen, appartementen en grondgebonden levensloopbestendige woningen. Een heel gevarieerd aanbod en daarmee letterlijk een wijk voor ìedereen! Ben je nieuwsgierig naar het plan, en heb je woonwensen die je wilt delen? Vul dan de enquête in.

Makelaars

Kwartshove ligt in het zuiden van de wijk Broekgraaf. De ontwikkelingen zijn in volle gang. Buiten zijn de eerste contouren van het project al zichtbaar. Naar verwachting start de verkoop van de eerste woningen in dit plan aan het eind van het eerste kwartaal. Wil je op de hoogte blijven, lees hier dan nu al meer en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Na start verkoop kan je terecht bij het verkoopteam dat bestaat uit de makelaars van Van Ekeren Kuiper in Leerdam of leuk! makelaars in Gorinchem. Bij hen kun je straks ook terecht voor een definitieve inschrijving op de woning.