Update ‘In de Buurt’

De eerste fase van het nieuwbouwproject “In de Buurt” telt 34 woningen en daarvan is de bouwvoorbereiding momenteel in volle gang, de locatie wordt momenteel door de gemeente bouwrijp gemaakt en hiervan zullen de werkzaamheden naar verwachting einde van dit jaar worden afgerond zodat de bouw van de woningen spoedig kan aanvangen.

Momenteel zijn er nog maar enkele woningen in fase 1 beschikbaar. Zo hebben we nog twee fijne hoekwoningen met garage en drie twee-onder-een-kap woningen beschikbaar. Deze vijf woningen worden momenteel voorbereid om ook in aanbouw te worden genomen en worden zodoende standaard al door ons uitgerust met interessante ruwbouwopties. Informeer vrijblijvend bij de makelaar naar de actuele beschikbaarheid van deze woningen.

Daarnaast wordt op dit moment de hand gelegd aan de laatste voorbereidingen voor de start verkoop van de tweede fase die bestaat uit 38 woningen. In deze fase zitten 15 betaalbare rijwoningen van het type Station, alsmede 3 eengezinswoningen van het type Park, 8 fijne en ruime hoekwoningen met garage en 12 twee-onder-een-kap woningen. Voor de grotere gezinnen of voor mensen die van ruimte houden zijn er tevens vier extra grote twee-onder-een-kap woningen met extra woonoppervlakte ontwikkeld. Naar verwachting start de verkoop van fase 2 begin 2024.