Realisatie kunstbrug – vakjury

We gaan starten aan de realisatie van de kunstbrug in Broekgraaf. Waar komt de brug? Over de watergang van de Broekgraaf in het verlengde van de Keizerrood (direct gelegen achter het appartementencomplex De Kristal).

De Leerdamse werkgroep Kunst in de Openbare Ruimte (KIOR) heeft in samenspraak met het projectteam Broekgraaf randvoorwaarden opgesteld om kunstenaars op te roepen zich in te schrijven. Er is een advertentie geplaatst in het kunstblad en het KIOR heeft de uitvraag op de website geplaatst. Op dit moment kunnen diverse kunstenaars die interesse hebben zich inschrijven. Vanuit daar worden er in totaal 4 kunstenaars geselecteerd om hun ideeën uit te werken op een maquette. Maar uiteindelijk kan er maar één ontwerp daadwerkelijk gerealiseerd worden. Hoe kiezen we het mooiste ontwerp?

De vakjury maakt de definitieve keuze. De vakjury bestaat uit het KIOR, de gemeente/projectteam Broekgraaf en de bewoners. Wij zijn daarom op zoek naar twee vertegenwoordigers voor de bewoners van Broekgraaf. Hierbij een oproep: Woon je in de wijk, heb je affiniteit met kunst en vind je het leuk om in de vakjury deel te nemen? Dan kun jij namens de bewoners de meningen delen en stem uitbrengen voor de kunstbrug die in jullie wijk wordt gerealiseerd.

Bij interesse meld je aan met een kleine motivatie via info@broekgraaf.nl vóór 10 april.