Invulling speelplekken deelplan 5

We zijn gestart met de voorbereidingen voor het bedenken van de speeltuinen in deelplan 5. Aan de Kollergang, in het park Kwartsweide, komt een speeltuin met diverse toestellen en op het Eiland van Leede en bij de Jonkheren komt een speelaanleiding. Op woensdag 14 juni werd een participatiemiddag georganiseerd voor de bewoners om input en wensen door te geven.

Zowel de volwassenen als kinderen konden stickers plakken bij thema’s die zij interessant vinden en welke activiteiten zij graag terug zouden willen zien in de speelplekken. Daarnaast is er veel extra input verzameld omtrent veiligheid en overige invullingen.

Het was een geslaagde middag! Het projectteam gaat nu verder met uitwerken van de opties en randvoorwaarden waarbij de input van de bewoners meegenomen zal worden. Vervolgens dienen de speeltuinen aanbesteed te worden voor de realisatie. De verwachting is dat het ca. een jaar zal duren voordat de speelplekken gerealiseerd zijn.

Kon je niet aanwezig zijn? Dan is het alsnog mogelijk om input te mailen naar info@broekgraaf.nl. Wil je op de hoogte gehouden worden van de plannen? Meld je dan ook aan, dan sturen we informatie per e-mail toe zodra er meer bekend is over de invulling.