Lentebloem: 44 woningen

Aan de rand van de wijk Broekgraaf, grenzend aan het buitengebied en een ecologische zone komt Lentebloem. Een project van Bemog Projectontwikkeling dat zich kenmerkt door bijzondere architectonische accenten, hoge duurzaamheidsambities en een prachtige ligging aan het groen. Er komen 44 energieneutrale woningen verdeeld over twee hoven. Van tussen- en hoekwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Door veel variëteit aan te brengen, worden de woningen uniek in grootte en uitstraling. Denk aan speelse dwarskappen, spannende verticale raamstroken en sierlijk metselwerk. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om de woning te laten bouwen naar jouw wens; van werkplek aan huis tot levensloopbestendig wonen.

Kortom: voor ieder wat wils! De voorbereidingen zijn in volle gang. De verkoop wordt verwacht in het tweede kwartaal van 2023. Dit betreft fase 3.1 en 3.2, bekijk het gebied op de situatiekaart.

Wil je alvast meer informatie? Contact leuk! makelaars, bereikbaar via 0183 – 66 88 11 of nieuwbouw@leuk-makelaars.nl. Zij vertellen je graag meer!