Kavels aan de Tiendweg / Saffierlaan

Zelfbouwkavels bestemd voor 8 vrijstaande woningen en een twee-onder-één-kap.
Veel diversiteit qua ligging en oppervlaktes  tot 613 m²
Van € 167.500 tot € 325.000 v.o.n.

Ik wil meer informatie

Bouw jij je eigen woondroom?
De vrije kavels op aan de Tiendweg (fase 5.9) en de Saffierlaan (fase 4.10c) bieden de mogelijkheid om een eigen droomhuis te bouwen. Er zal een divers beeld ontstaan van verschillende architectuurstijlen en kleuren. Wil je nostalgisch of juist liever modern wonen? Gaat je hart uit naar een grote gezinswoning? Bijna alles is mogelijk bij het bouwen van jouw droomwoning.

Broekgraaf – De weerspiegeling van je woondroom
Broekgraaf is een ruime, kinderrijke, bloeiende, duurzame wijk. Direct gelegen aan de natuur van het Groene Hart ten westen van Leerdam, biedt het de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken, plezier te maken én er je eigen droomhuis te bouwen. Je bent op de kavels, zo vrij als een vogel.

Onze jonge wijk Broekgraaf begint zich steeds meer af te tekenen in de landelijke omgeving. Een groot deel van de ruim 1.250 toekomstige woningen rondom de Broekgraaf, het water waaraan de wijk haar naam dankt, is inmiddels bewoond. De omgeving kenmerkt zich door veel groen en water. En in de ecologische zone die aan de wijk grenst, beleef je de natuur letterlijk in je eigen achtertuin!

De voorzieningen van onze Glasstad zich op een steenworp afstand. De grotere steden als Utrecht, Rotterdam en Den Bosch bereik je in nog geen 30 autominuten. De kavels in dit plandeel liggen allemaal aan of vlakbij het water.

Ontdek de mogelijkheden
Wil jij jouw droomhuis zelf bouwen? Dan is het een geweldige uitdaging om actief betrokken te zijn bij het gehele proces en te zien hoe al jouw woonwensen samenkomen in het ontwerp van de architect. Maar natuurlijk kun je ook een aannemer in de arm nemen die je kan begeleiden bij alle stappen in het proces. Zo sta je niet alleen, maar bouw je wel de woning die helemaal past bij jouw lifestyle. De andere vrije kavels in Broekgraaf hebben een prachtig gevarieerd resultaat opgeleverd. Neem gerust eens een kijkje in de wijk om inspiratie op te doen.

Zien jullie die prachtige vrijstaande woning al voor je? Buiten leven is hier toegankelijk voor iedereen, want Broekgraaf weerspiegelt je woondroom!

Dit moet je weten over bouwen aan de Tiendweg

 • doet mee in het ritme van de bestanade bebouwing, een laag met kap.
 • kap van vrijstaande woningen haaks op de Tiendweg, kap van twee-onder-een kapwoningen dwars op de Tiendweg;
 • voorgevelrioollijn minimaal 6 meter;
 • representatieve zijde aan de straat en grenzend aan de openbare ruimte;
 • parkeren op eigen terrein, ruimte voor twee auto’s, ontsloten door één oprit;
 • je hebt een bouwplicht;
 • je zorgt zelf voor de noodzakelijke vergunningen;
 • je bouwplan moet voldoen aan de eisen van het vigerende bestemmingsplan;
 • bij de verdere uitwerking van een bouwplan stelt de gemeente Vijfheerenlanden de inschakeling van een in het Architectenregister ingeschreven architect verplicht. De architect wordt gevraagd om in het kwaliteitsteam zijn ontwerp persoonlijk toe te lichten. De opdrachtgevers is hier uiteraard van harte welkom;
 • voordat je de definitieve omgevingsvergunning aanvraagt, leg je jouw plan eerst voor aan het kwaliteitsteam Broekgraaf (waarin ook de stedenbouwkundige namens de gemeente zitting heeft) en vervolgens aan de welstandscommissie;
 • het definitieve kavelpaspoort maakt onderdeel uit van de verkoopovereenkomst je verwerkt de vier glazen bouwstenen die je door de gemeente aangeboden worden in je ontwerp (een andere toepassing van glas is ook mogelijk);
 • indien het een kavel aan het water betreft,moet je rekening houden met de eisen en regels van het Waterschap. De gemeente onderhoudt de watergang, jij de beschoeiing en het talud.
 • de oevers worden door de gemeente aangelegd.

De kavelpaspoorten, ruimtelijke voorwaarden en beeldkwaliteit zijn op te vragen bij één van de verkopende makelaars.

Inschrijven  

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar. De kavelpaspoorten en inschrijfformulieren kun je opvragen bij een van de makelaars.

Wil je meer informatie?

De specificaties kun je terugvinden op de projectpagina op Funda.  Schrijf je in en de makelaar neemt contact op om de informatie met je te delen. Zij zullen het proces toelichten en aangeven wat er verwacht wordt van jou als potentiële koper. Als je geïnteresseerd bent is het van belang om snel te kunnen schakelen met aannemers.

Verkopend makelaars

Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars
info@vanekerenkuiper.nl
tel.: (0345) 632 100

Mutters Makelaardij
info@muttersmakelaars.nl
(0345) 616 101

 

Inschrijven kavels Tiendweg

Vul onderstaand contactformulier in om aanvullende informatie te ontvangen.