In de buurt

In de geliefde wijk Broekgraaf in Leerdam worden 72 energiezuinige woningen gerealiseerd. Het hart van deze buurt wordt gevormd door speels gegroepeerde eengezinswoningen met fijne tuinen en veel aandacht voor groen. Het woningaanbod is gevarieerd. In de wijk komen 26 rij- en hoekwoningen, 18 twee-onder-één-kap woningen en 28 tussenwoningen die geschikt kunnen zijn voor starters en kleine huishoudens.

De verkoop van fase 1 is gestart! Je kunt je nu inschrijven.

Het project is gesitueerd aan de groene buitenrand van de wijk Broekgraaf, op fietsafstand van het centrum van Leerdam, het treinstation, de rivier de Linge en het prachtige natuurgebied het Lingebos. Op loopafstand van het project vindt u diverse voorzieningen zoals scholen voor basisonderwijs, sportverenigingen, huisarts en ook het Winkelcentrum Europaplein voor de dagelijkse boodschappen. Kortom alles In de Buurt.

‘In de Buurt’ is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er is een bushalte op loopafstand van het project, die verbinding biedt met het centrum van Leerdam en omringende steden. Ook is er een goede verbinding met de snelweg, zodat er gemakkelijk naar andere steden gereisd kan worden.

4"

Wil je meer weten over dit project?

Meer informatie