Wat heerlijk, De Heerlijkheden!

Een mijlpaal voor De Heerlijkheden: met deze enorme heistelling is namelijk gisteren de eerste paal geslagen! Een spannende dag voor de toekomstige bewoners, want de bouw is nu echt begonnen! Zo komt wonen in je eigen nieuwbouwhuis weer een stukje dichterbij.

In dit plan komen 28 royale tweekappers, centraal gelegen in de wijk. Precies tussen de ecologische zone en het Europaplein. Stel je voor: heerlijk tot rust komen in je riante woning, gelegen in een ruimtelijke en groene wijk. Volop leefruimte om je heen door de fraaie parkjes, waterpartijen en speelgelegenheden voor kinderen. Een fijne avondwandeling maken, je kinderen vrij en zorgeloos buiten laten spelen: in De Heerlijkheden kan het!

Beleef de woningen nu al!

Bij nieuwbouwwoningen kan het moeilijk zijn om het eindresultaat al voor je te zien. Bij de woningen van De Heerlijkheden is dit eenvoudiger, want de woningen zijn qua ruimte, lichtinval en diepe achtertuin vergelijkbaar met de eerder dit jaar opgeleverde twee-onder-een-kapwoningen van nieuwbouwproject Hoge Wei. Bekijk de foto’s en beleef de woningen van De Heerlijkheden nú al!

Snelle oplevering

Voor mensen die willen wonen in een nieuw gebouwde tweekapper, maar niet zitten te wachten op een hele lange aanlooptijd zoals dat bij nieuwbouwplannen vaak het geval is, is De Heerlijkheden een hele goede optie. Naar verwachting worden de eerste woningen namelijk al in het derde kwartaal van volgend jaar opgeleverd! Aarzel dus niet langer en lees meer op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar.