Weer bijna terug naar normaal!

Gedurende de wintermaanden zijn de vorderingen op het nieuwe sportcomplex van Leerdam Sport beperkt gebleven, maar toen de lente voorzichtig aanbrak, is gestart met het inzaaien voor het openbare (natuur)grasveld. Dat ziet er inmiddels groen uit. Het jonge gras is het bewijs voor een nieuw veld. We kunnen niet wachten om daar te gaan voetballen. Als de voortekenen niet bedriegen gaat ergens in juli a.s. de 1e paal de grond in voor het nieuwe clubgebouw. We kunnen eigenlijk niet wachten.

Corona zorgt voor een grotendeels stilliggende voetbalcompetitie. Dat geldt echter niet voor de activiteiten, mits die Corona-proof kunnen worden uitgevoerd. In het weekend van 12 en 13 juni was het Oranjefestival georganiseerd. 70 kinderen starten de dag met een gezamenlijke warming-up, om daarna in groepjes verschillende voetbal oefeningen te spelen. Naast voetballen, kon je ook op een springkussen, konden er poffertjes gegeten worden, en was er een bingo en voor de wat oudere jeugd een heuse quiz. Aan het eind van de middag volgde de prijsuitreiking.
Na de zomer lijkt het erop dat het voetbalseizoen op de ‘gewone’ manier hervat/gestart kan worden. Terug naar normaal, met de verwachting dat de afronding van ons nieuwe sportcomplex zijn beslag gaat krijgen ergens in dat nieuwe seizoen.

Je bent uiteraard van harte welkom op het huidige, in aanbouw zijnde nieuwe sportcomplex. Kom eens kijken hoe het er nu al uitziet. Ben je geïnteresseerd check de site en of de app.