Update Leerdam Sport

Bij de Parel van West bruist het van de activiteiten. Op 13 mei j. was er een prachtig feest dat als de 3e helft begon, en dat tot in de late uurtjes duurde als afsluiting na de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal na een roerig en zwaar seizoen. Iedereen kent de omstandigheden waaronder zij dit seizoen ingingen en dus verdient deze groep alleen maar respect. Op naar een volgend seizoen met nieuwe aanwas.

Nu het voetbalseizoen op zijn eind loopt, betekent dat niet dat er niets meer op de agenda staat. Integendeel.

3 juni
Dan wordt er jeugdclinic georganiseerd. Die is speciaal voor onze jeugdleden, maar als je als niet lid wil komen kijken ben je van harte welkom.

10 juni
Op 10 juni is onze Familiedag waarop familie en vrienden met elkaar een toernooitje om eeuwige roem spelen. De dag staat vooral in het teken van de jongste voetballertjes. Het is immers niet voor niets een familiedag. Naast voetbal zijn er allerlei activiteiten zoals een springkussens, een zeepbaan, een poffertjeskraam en een schmink hoek. En als het voetballen is afgelopen zal René Eshuis er net zo’n feestje van maken als vorig jaar. ’s Avonds is er voor alle deelnemers de inmiddels beroemde gratis BBQ. Met dank aan onze sponsoren. Het aanmeldformulier kun je vinden op onze site, maar wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plekken vrij.

17 juni
En dat is nog niet alles, want op 17 juni staat de zomerbingo in onze kantine op de agenda.

24 juni
Om vervolgens op 24 juni af te sluiten met het Oranjefestival, een geweldige (voetbal)activiteit voor leden en niet-leden uit naam van de KNVB, waarbij het oorspronkelijke doel is om nieuwe leden, leiders, trainers en andere vrijwilligers te werven. Dit alles gaat gepaard met een aantal op voetbal gerichte activiteiten. Meer info vind je op www.KNVB.nl/alsoranje ook als je aan het oranjefestival bij Leerdam Sport wilt deelnemen. Het aantal deelnemers is niet onbegrensd, dus wil je meedoen, meld je dan snel aan.

Meer informatie over de activiteiten en updates over Leerdam Sport vind je op de website of in de voetbalassist clubapp.