Stek Leerdam: 18 appartementen

Wordt dit jouw betaalbare stekkie in Leerdam? Op dinsdag 14 maart 2023 start de verkoop en is de verkoopdocumentatie beschikbaar voor de appartementen boven het Kindcentrum in fase 6.4. De verkoopprijs voor alle appartementen is € 295.000,- VON

Groeien met elkaar is als het planten van een stekkie. In het begin is het klein en breekbaar, maar met de juiste zorg en aandacht groeit het tot iets prachtigs. Net zoals een stekkie, groeien mensen ook door de jaren heen en veranderen ze. Maar als je samen bent, ondersteun je elkaar en help je elkaar om te bloeien. De huidige energieprijzen rijzen de pan uit. Wij willen de nieuwe bewoners van STEK Leerdam graag de mogelijkheid bieden om een duurzame stap te zetten op de woningmarkt! Op de situatiekaart op de website is te zien waar STEK is gelegen.

Heb je interesse in één van de appartementen in STEK Leerdam? Maak dan je interesse kenbaar bij Van Ekeren Kuiper Leerdam of via het formulier bij de appartementen.  Aanmelden als geïnteresseerde kan via de website van Stek. Op dinsdag 14 maart 2023 ben je vanaf 17.00 uur tot 20.00u welkom bij Van Ekeren Kuiper Leerdam aan Voorwaartsveld 5a in Leerdam om de verkoopdocumentatie af te halen. Tevens zal de verkoopdocumentatie dan ook online beschikbaar zijn.