‘In de Buurt’; de bouw is een feit!  

De start van de bouw van het nieuwbouwproject “In de Buurt” is een feit! Dit prachtige project voegt weer een schitterend nieuw deel toe aan de Broekgraaf.

Op vrijdag 5 juli hebben wethouder Joop van Montfoort van de gemeente Vijfheerenlanden en de kopers van bouwnummer 52 de bouw van de eerste fase feestelijk ingeluid. Onder het genot van een kop koffie en een bouwhelm in de hand, kwamen alle kopers en genodigden samen om dit speciale moment te vieren. René Sleeuwenhoek, directeur ontwikkeling bij Gebroeders Blokland, sprak over de lange weg die is afgelegd: “We zijn ongeveer 20 jaar geleden gestart met de ontwikkeling van dit gebied. Het is een mooi project geworden, met prachtige architectuur en de bekende glassteen in de gevel.”

In de Buurt biedt een gevarieerde mix van woningtypes, van starterswoningen tot ruime tweekappers, met een duurzaam karakter. De eerste fase is al begonnen en er is slechts nog één twee-onder-een-kapwoning beschikbaar. Wethouder Joop van Montfoort prees de wijk als een ideale woonplek met speelgelegenheden en alle voorzieningen in de buurt.

De officiële handeling, het leggen van de eerste kimsteen, was een feestelijk moment dat werd afgesloten met een toast en confetti. De kopers bespraken hun keuzes voor hun nieuwe thuis en maakten foto’s bij hun eigen kavel. In de Buurt fase 1 heeft nog maar één woning in de verkoop; namelijk de twee-onder-een-kap woning met bouwnummer 72. De oplevering van deze eerste fase staat gepland voor Q1 2025.

De verkoop van de tweede fase is inmiddels in volle gang. Bezoek onze website www.indebuurtwonen.nl voor meer informatie over beschikbare woningen.