Scherven brengen geluk!

Veel mensen toonden afgelopen week interesse in de actie waarin wij vijf exclusieve kerstballen mogen verloten die speciaal voor Broekgraaf ontworpen zijn.  Gesigneerd door de kunstenaar en ook per stuk voorzien van het unieke oplagenummer. Wát een animo! En wát leuk om te zien dat zoveel mensen een heel bijzonder verhaal vertellen! De prachtige glazen ballen zijn geïnspireerd op ‘Broekgraaf in de winter’. Ze zijn transparant als het water van de Broekgraaf en hebben een winters wit ‘dakje’ dat gemaakt is van witte glasscherven. Natuurlijk heeft dat een reden, zo vertelt onze glasblazer: “Scherven brengen geluk. Bovendien wensen we dat iédereen met een nieuwe woning in Broekgraaf van harte toe!”.

Wethouder Taal voltrekt loting

Wethouder Cees Taal nam de uitnodiging voor het voltrekken van de loterij met plezier aan. De loting vond dan ook plaats onder het toeziend oog van de andere leden van het Leerdamse college. Tijdens het evenement werden onderstaande inzendingen geselecteerd uit de grote hoeveelheid aanmeldingen:

Monique Venus – Den Besten: “Ik wil ‘m winnen voor onze lieve moeder….al meer dan 30 jaar zit zij door een hersenbloeding in een rolstoel. Maar ons mam is altijd positief en vind alles leuk ! Omdat zij zo gek is op (leerdams) glas…zou deze kerstbal een perfect cadeau zijn voor haar !!

Bert van Stein: “Volgende week zaterdag (22-12) verhuizen wij naar onze nieuwe woning aan De Etser op de Broekgraaf. Deze kerstbal zal een bekroning zijn op onze mooie woning! Er is nog ruimte in de ?

Thomas Mook: “Een mooie glazen Kerstbal , die ik aan het Verzorgingshuis ter leede zou schenken, in Leerdam. De ouderen verdienen dat in hun Kerstboom

Truus en Rikkert Zijderveld: “Omdat wij allen het leerdams glas geweldig vinden en ik dit kan toevoegen aan onze verzameling. En mijn vader jarenlang op de glasfabriek heeft gewerkt als stoker/glasblazer in de jaren 50 tot aan zijn overlijden in 1966

Sabrine Mokhtari: “Wat een ontzettend mooie kerstbal! Het lijkt alsof de bal uit ijs is gesneden, in plaats van geblazen uit glas. Zo’n prachtig object zou ik als liefhebber van ambachten graag willen winnen!”

Van harte gefeliciteerd aan alle winnaars! Wij zorgen er voor dat uw kado zo spoedig mogelijk bij u wordt bezorgd.