Pre-sale van De 7 Kristallen nu al gestart

Goed nieuws voor geïnteresseerden in een vrijstaande woning in Broekgraaf. De voorverkoop van project De 7 Kristallen is gestart. Deze zeven exclusieve vrijstaande woningen vormen straks een buurtje aan de Kristallaan, die een onderdeel vormt van de groene corridor die door Broekgraaf voert. Vanaf de Kristallaan ligt de natuur van de ecologische zone op steenworp afstand, maar ben je ook vlak bij het water dat door de Broekgraaf stroomt. Je woont hier dus letterlijk vrij en in het groen. En om de hoek vind je de speeltuin van de Huttenmeesterstraat waar de jeugd zich kan vermaken.

Unieke woningen

De zeven kavels verschillen in afmeting en er is ook variatie in het woonoppervlak van de woningen. De woningen worden onder architectuur gebouwd, waarvan één zelfs met een rieten kap, maar bieden jou als koper nog ruimschoots de ruimte om ze aan te passen naar jouw idee. Samen met een verkoopadviseur krijg je de gelegenheid om jouw keuzes door te nemen en de woning helemaal naar jouw smaak en maat te maken. Op deze manier ontstaan er straks zeven unieke woningen in dit buurtje die qua uitstraling bij elkaar horen, maar ook speciaal afgestemd zijn op de unieke woonwensen van de verschillende bewoners.

Schrijf alvast in en blijf op de hoogte!

De verkoop moet nog officieel van start gaan, maar als je je nu al inschrijft – via de projectwebsite van De 7 Kristallen-, houden we je op de hoogte wanneer de verkoop van de woningen officieel start. Of maak van de gelegenheid van deze decembermaand gebruik en maak je interesse alvast kenbaar bij de makelaar en plan eventueel een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken.