Leerdam Sport is officieel geopend!

Je hebt het vast op de een of andere manier meegekregen. De Parel van West is geopend. En wat is het mooi geworden! Het weekend van 16 en 17 september werd de opening gevierd. Op vrijdagavond met een officieel deel en op zaterdag volledig gericht op het plezier. Een uitgebreide voetbalclinic, een wedstrijd tussen huidige Leerdam Sport voetballers tegen een selectie van de golden oldies. Verder kon je je laten schminken, werden er poffertjes gebakken en als klapper in de middag een Mystery Guest in de persoon van Tikkie Takkie Touzani. Wat een feest was dat! Wat had iedereen het naar zijn zin. ‘s Avonds begon een waar dans/muziekfeest. Tussen 19.00 en 01.00 uur zondagochtend draaiden 4 DJ de pannen van het dak.

Ledenaanwas
Nu is de focus weer gericht op voetbal en vanwege de ledenaanwas – vooral bij de jongste leden- kunnen wij ondersteuning in de vorm van leiders en trainers goed gebruiken. Lijkt dat je wat? Meld je dan aan bij hetbestuur. Je weet waarschijnlijk ook al dat er een meisjesteam MO15 (leeftijd plusminus 14 jaar) is ingeschreven. Het is een beginnend elftal, waarmee gezegd is dat als je zin hebt om aan te sluiten en je nog maar weinig gevoetbald hebt dat dat geen probleem is.

Activiteiten
Op 1 december bezoekt Sinterklaas de kantine voor onze jongste leden. En op 2 december is er een bierproefavond, ook voor niet leden, maar de ruimte is beperkt. Zie de website van Leerdam Sport voor meer informatie over alle activiteiten en mogelijkheden.