HAPJE EN DRANKJE TIJDENS EERSTE PAAL OP DE KRISTALLAAN

Hapje en drankje tijdens eerste paal op de Kristallaan
Toekomstige bewoners van de woningen in projectplan Kristallaan I vierden afgelopen 5 februari samen met wethouder Cees Taal dat er een start gemaakt is met de bouw van hun woning in Broekgraaf.

Dit is het eerste project dat in de Kristallaan gebouwd wordt, en bestaat uit 18 woningen in een tuindorp architectuur. De grote kavels, met daarop ruime woningen waren in trek: het is nog altijd bijzonder dat alle woningen reeds verkocht zijn nog voor gestart wordt met de bouw. De Kristallaan maakt als lommerlijke laan deel uit van de groene corridor die door de hele wijk loopt en heeft een centrale ligging tussen de velden van Leerdam Sport en de natuur van de Ecologische Zone. Naar verwachting wordt het project in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd.

Feestelijke bijeenkomst
De enthousiaste groep toekomstige bewoners was bijna compleet aanwezig bij het evenement. Een groot aantal woont reeds in Leerdam, maar er zijn ook nieuwe bewoners afkomstig uit Harderwijk en Amstrdam. Een mooie gelegenheid om alvast kennis met elkaar te maken. Na een ontvangst door de directeur van Bunnik Projekten en een hartelijk welkom in Leerdam door wethouder Cees Taal, waren de kopers van bouwnummer 14 de gelukkigen die de officiële handeling mochten verrichten. Nadat de familie Keuneman-Numan gedrieën de eerste paal sloeg op de bouwplaats, werd het feestelijke moment met een hapje en een drankje gevierd!