Feestelijke bijeenkomst Eiland van Leede

Gister was het feest op het Eiland van ter Leede. Ondanks dat er al even geleden is gestart met de bouw, kon de feestelijke bijeenkomst wegens corona-maatregelen toen niet doorgaan. Geen reden om het helemaal voorbij te laten gaan.

Op donderdag 31 maart heeft op de bouwplaats een gezellige bijeenkomst plaatsgevonden. Het project Eiland van Leede bestaat uit 56 nieuwbouwwoningen en de toekomstige bewoners, wethouder, Synchroon, Radix en Veerman, stedenbouwkundige, makelaars, kunstenaars, leden van projectteam Broekgraaf en overige belangstellende waren hierbij aanwezig.

Ook werd er nog een officiële handeling uitgevoerd door beide directies en de wethouder. In het bijzijn van iedereen werd ter plaatse een verdiepingsvloer gemonteerd. Hendri van Dam (directeur Synchroon) wenste vooral de toekomstige bewoners veel woongenot toe tijdens zijn speech. Wethouder Huib Zevenhuizen sprak lovende woorden over het project en wenste ook de bewoners veel succes toe.

De opkomst was enorm en de bijeenkomst werd zeer gewaardeerd door de toekomstige bewoners. Bij binnenkomst kreeg iedereen een naamlabel en bouwnummer zodat je van elkaar kon zien wie je nieuwe buren worden. Een uitstekend moment voor alle buurtbewoners om met elkaar kennis te maken.

Hapjes en drankjes waren er ook in overvloed. De catering was uitstekend verzorgd door Kikky aan de Linge. Ondanks de kou en de verwachtingen voor de sneeuw, was het een zeer geslaagde bijeenkomst!