Bouw 7 Kristallen gestart!

De eerste werkzaamheden om De 7 Kristallen te realiseren zijn gestart. Wat kun je verwachten van de bouwperiode?

Vanaf deze week zullen er diverse grote transporten plaatsvinden om de bouwmaterialen naar het bouwterrein te verplaatsen. De aanrijroute voor het bouwverkeer is vanaf de Koenderseweg over de Spiegellaan, naar de Kristallaan. Aan de voorzijde van het bouwterrein (aan de Kristallaan), zullen de materialen aangevoerd worden.

Op woensdag 9 maart zijn de hei-werkzaamheden van start gegaan. Thuis in Bouwen verwacht binnen een week de hei-werkzaamheden voltooid te hebben. Vanaf dan zal er gestart worden met het plaatsen van de fundering en de overige werkzaamheden. De ontwikkelaar verwacht dat er ongeveer een jaar benodigd zal zijn voor de totale bouwtijd, waardoor de oplevering van de woningen in Q1 2023 wordt verwacht.

Wij verzoeken de bewoners van de Spiegellaan en de Kristallaan zoveel mogelijk op eigen terrein de auto’s te parkeren om de bereikbaarheid voor het bouwverkeer toegankelijk te maken. Uiteraard zal de aannemer ervoor zorgen om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Wij hopen op een voorspoedige bouwperiode!