Bericht van Leerdam Sport

En ook bij Leerdam Sport sloeg Corona opnieuw toe. Tot nader order zijn nagenoeg alle activiteiten on hold gezet. Dat zorgt ook voor leuke alternatieven. Het Sinterklaasfeest op de ouderwetse wijze is dan weliswaar afgelast, dat heeft Sinterklaas echter niet weerhouden om zijn verjaardag op aangepaste wijze te vieren, hij is letterlijk langs de Leerdam Sport kinderen gegaan. Van deur tot deur. Uiteraard zorgde dat voor veel blije gezichtjes.

Verder staat nog op de agenda de oudjaarsborrel op (uiteraard) oudejaarsdag en onze nieuwjaarsreceptie op zaterdagmiddag 8 januari 2022. Alles afhankelijk van de Corona maatregelen.

Leerdam Sport heeft met de ‘Spaar je club gezond’ spaaractie van de Plus supermarkt op het Europaplein een bedrag van ruim €2.700,- gewonnen. Een mooie impuls, zeker in deze tijd, waarin we nog steeds veel activiteiten ontplooien t.b.v. de inrichting van onze nieuwe kantine. De bouw daarvan vordert gestaag. De buitenkant van het gebouw  krijgt al echt vorm. Daarentegen ligt het grondwerk opnieuw stil. Ontsnapte kikkers als gevolg van een omvergereden afbakening waren het gevolg. De provincie nam dat bij een controle waar en legde de bouw stil. Wanneer er weer aan het aan te leggen hoofdveld gewerkt kan worden is nog een grote vraag. Een bittere pil is het echter nu al, zeker nu ook het 1e natuurgrasveld recent is opgeleverd. Een prachtig mooi, strak veld, waar helaas niet op gevoetbald mag worden.

Voel je er iets voor om straks op ons prachtige nieuwe complex mee te denken of te doen over de toekomst van Leerdam Sport, in welke vorm dan ook,  meld je dan bij ons bestuur. En ook als de kinderen willen komen voetballen: kijk op de website www.Leerdamsport.nl of onze app.