72 nieuwbouwwoningen in fase 2

De Broekgraaf in Leerdam is volop in ontwikkeling en wordt het komende jaar uitbereid met de verkoop van 72 nieuwbouwwoningen in verschillende woningtypes én prijsklassen. De woningen worden gekenmerkt door hun typerende jaren ’30 architectuur. De fraaie tuitgevels, Franse balkons en erkers geven het project een rijke uitstraling. De weldoordachte indeling en de ruime tuin bieden veel wooncomfort. Echt een huis dat ontwikkeld is om er heerlijk in te leven.

Het aanbod bestaat uit 18 twee-onder-één-kap woningen, 18 hoekwoningen waarvan de meeste een garage met parkeerplaats op eigen terrein hebben en 8 rijwoningen. Speciaal voor de starters en kleine huishoudens worden er nog eens 28 rijwoningen in een bijpassende prijsklasse gerealiseerd.

Alle woningen zijn energieneutraal en worden volgens de laatste duurzaamheidseisen gebouwd. Dit is mogelijk door de combinatie van een warmtepompinstallatie inclusief vloerverwarming met topkoeling en zonnepanelensysteem. Goed voor het klimaat, de toekomst én voor uw portemonnee!

De wijk en de woningen vormen één geheel; er is veel aandacht voor groen op de openbare plekken. Zo worden de parkeervakken grotendeels uitgevoerd in half open bestrating en worden en bomen en hagen geplaatst. De brede stoepen maken het een fijne buurt om in te spelen en in op te groeien.

De start verkoop van dit nieuwe project staat in het voorjaar van 2023 gepland. Heb je interesse in een nieuwbouwwoning waarmee je voorbereid bent op de toekomst? Stuur dan uw e-mailadres naar wonen@gebroedersblokland.nl onder vermelding van Broekgraafzone Leerdam. Het verkoopteam houdt je dan op de hoogte van de ontwikkelingen. Dit betreft fase 2.7, bekijk hier het project op de situatiekaart van Broekgraaf.