Nu in verkoop:
Tien vrije kavels direct aan de natuur van de ecologische zone

Onze jonge wijk Broekgraaf begint zich steeds meer af te tekenen in de landelijke omgeving. Het eerste deel van de zo’n 1.100 toekomstige woningen rondom de Broekgraaf, het water waaraan de wijk haar naam dankt, is inmiddels bewoond. De omgeving kenmerkt zich door veel groen en water. En in de ecologische zone die aan de wijk grenst, beleef je de natuur letterlijk in je eigen achtertuin! Ondertussen bevinden de voorzieningen van onze Glasstad zich op een steenworp afstand. De grotere steden als Utrecht, Rotterdam en Den Bosch bereik je in nog geen 30 autominuten.

De kavels in dit plandeel liggen allemaal aan of vlakbij het water en hebben soms zelfs een eigen steiger. Wil jij jouw droomhuis zelf bouwen? Dan is het een geweldige uitdaging om actief betrokken te zijn bij het gehele proces en te zien hoe al jouw woonwensen samenkomen in het ontwerp van de architect. Maar natuurlijk kun je ook een aannemer in de arm nemen die je kan begeleiden bij alle stappen in het proces. Zo sta je niet alleen, maar bouw je wel de woning die helemaal past bij jouw idee├źn.

De eerste vrije kavels in Broekgraaf hebben een prachtig gevarieerd resultaat opgeleverd. Neem gerust eens een kijkje in de wijk om
inspiratie op te doen. Zien jullie die prachtige vrijstaande woning al voor je? Buiten leven is hier toegankelijk voor iedereen, want Broekgraaf weerspiegelt je woondroom!

Brochure

Meer weten over de kavels en de kavelpaspoorten? Download dan de brochure voor meer informatie.

Brochure

Prijslijst

Het overzicht van alle kavels en bijbehorende prijzen kun je hieronder downloaden.

Prijslijst

Inschrijfformulier

Droomkavel gevonden? Download dan hieronder het inschrijfformulier.

Inschrijfformulier

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden